top of page

SoMe platforme er blevet mere og mere populære at streame på

I NowTek har vi specialiseret os i de forskellige platforme, så som TikTok, Facebook, Twitter og instagram.


Særligt TikTok har taget verden med storm, og vi har lavet flere livestreams hertil.

I januar rakte vi ud til Lukas Graham og pladeselskabet United Stage, og fortalte dem om muligheden i, at streame på TikTok.

Det resulterede i et brag af en kickstart dagen inden afrejse på deres kommende verdensturne, med en livestream fra øvelokalet til TikTok. Vi streamede i højformat, altså 9:16, da det er det gængse format på TikTok, og fordi TikTok pusher højformat’s streams mere end det bredformat, som vi kender fra almindeligt TV.


En udfordring på dette format er, at store billeder er svære og integrere i produktionen. Vi kom derfor med en kran som vi benyttede som hovedkamera.

En kran kan komme langt ud og lave den flotte glidende overgang ind i en tættere beskæring. Udover det havde vi et bemandet kamera på stativ til de nære skud af Lukas, samt et steadicam. Denne kombination gav en god dynamik til produktionen.

Som en ekstra feature, tilføjede vi et kamera i form af en iPhone der lå på scenen. Den kunne Lukas tage op og filme sig selv med frontkameraet - altså den klassiske “selfie” indstilling som vi kender fra de sociale medier. På den måde kunne han synge til seerne derhjemme på den måde man normalt forbinder med TikTok, Instagram, Facebook osv.


Streamen var en stor succes med både mange likes og views, og vi blev endnu engang bekræftet i, hvor langt man kan komme ud på netop denne platform.


21 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page